Tri-proof verlichting

Tri-prooflampen zijn overal toe te passen. Het is te vergelijken met TL-verlichting maar dan beter. Ze zijn bestand tegen stof, water, druk en zijn corrosieproof. Hierdoor zijn ze perfect voor gebruik in bedrijfshallen, parkeergarages en op buitenterreinen. De ideale verlichting voor extreme omstandigheden.

Hufterproof
Vandalen krijgen geen kans bij deze Tri-prooflampen. Ze hebben namelijk kap van slag- en vuurvast polycarbonaat en een behuizing van 1.3 mm hoogwaardige aluminium. Verlichting die tegen een stootje kan dus. Deze ruwe bolster is bovendien duurzaam en energiezuinig.

Is Tri-proofverlichting iets voor u?
Vertel ons welke wensen en eisen je stelt aan een goede verlichting, waar je het voor wilt gebruiken en in welke ruimte. Dan vertellen wij je of de Tri-proofverlichting de perfecte oplossing is. Wij denken graag met je mee.

Van 27 december t/m 2 januari zijn wij gesloten. Vanaf 3 januari staan wij weer voor u klaar. Wij wensen u Fijne Feestdagen

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten