Pendelarmaturen

Pendelarmaturen zijn hanglampen die veel boven bureaus of werkplekken worden gebruikt. De armaturen hangen met een ketting, staalkabel of stang aan het plafond. Ze hangen hierdoor altijd op de gewenste hoogte. Dit soort hanglampen werd vroeger al gebruikt in de industrie, bij donkere werkplaatsen en fabrieken. De pendelarmaturen zijn gemoderniseerd en worden nu op veel plekken gebruikt, zowel thuis als op werkplekken.

Keuze genoeg
De pendelarmaturen zijn in diverse ontwerpen, afmetingen en kleuren te koop. Voor elke plek is een pendelarmatuur in de juiste stijl die past bij jouw bedrijf. Werken onder het juiste licht mag best sfeervol zijn, vinden wij.

Is een pendelarmatuur iets voor u?
Vertel ons welke wensen en eisen je stelt aan een goede verlichting, waar je het voor wilt gebruiken en in welke ruimte. Dan vertellen wij je of de pendelarmatuur de perfecte oplossing is. Wij denken graag met je mee.

Van 27 december t/m 2 januari zijn wij gesloten. Vanaf 3 januari staan wij weer voor u klaar. Wij wensen u Fijne Feestdagen

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten