Mast verlichting

Sportvelden, bedrijfsterreinen en parkeerplaatsen zijn grote, open ruimtes. Daar volstaat gewone verlichting niet, daar heb je echte krachtpatsers nodig: lichtmasten. Als de lichtmasten aangaan, is er direct een zee van licht. De energiemeters draaien overuren. Kan dat niet anders?

Let’s go LED
Verlicht je terrein met LED-mastverlichting of vervang je huidige mastverlichting door duurzame LED-mastverlichting. De besparing op de energiekosten zijn enorm. Tegelijkertijd werk je zo mee aan een schoner milieu. Het mooiste van alles? Je terrein baadt in een zee van licht. Want laten we eerlijk zijn, dat is toch waar het om begon?

Is een LED-mastverlichting iets voor u?
Vertel ons welke wensen en eisen je stelt aan een goede verlichting, waar je het voor wilt gebruiken en in welke ruimte. Dan vertellen wij je of de LED-mastverlichting de perfecte oplossing is. Wij denken graag met je mee.

Van 27 december t/m 2 januari zijn wij gesloten. Vanaf 3 januari staan wij weer voor u klaar. Wij wensen u Fijne Feestdagen

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten