Inbouw spots

Inbouwspots zijn een mooie manier om je verlichting strak af te werken in je plafond of wand. Er is een ruime keuze in uitvoeringen en formaten. Een groot voordeel is dat de spots onopvallend in het interieur verwerkt worden. Niet ieder plafond of iedere wand is geschikt voor inbouwspots. Er moet genoeg vrije ruimte zijn om de spots in te kunnen bouwen. Is dat er niet? Dan kun je ervoor kiezen om het plafond bijvoorbeeld een stukje te laten zakken.

Hittebestendig

Omdat de spots ingebouwd zijn, kan de hitte van de lampen moeilijk weg. Wij werken daarom alleen met LED-inbouwspots en transformators. Veiligheid voor alles.

Zijn inbouwspots iets voor u?
Vertel ons welke wensen en eisen je stelt aan een goede verlichting, waar je het voor wilt gebruiken en in welke ruimte. Dan vertellen wij je of inbouwspots de perfecte oplossing zijn. Wij denken graag met je mee.

Van 27 december t/m 2 januari zijn wij gesloten. Vanaf 3 januari staan wij weer voor u klaar. Wij wensen u Fijne Feestdagen

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten