High Bay

Grote, hoge ruimtes vragen om een speciaal soort verlichting. Er moet gelet worden op de kleur, kracht en intensiteit van het licht. Belangrijk om je producten goed zichtbaar te maken, maar zeker ook belangrijk voor een veilige werkruimte voor je medewerkers. Een modern alternatief voor de gasontladingslamp (HID/HPI) is de LED High Bay.

Pluspunten
De oude lampen hebben veel nadelen, zoals een lage lichtopbrengst, hoge onderhouds- en energiekosten. Duurzamer en milieuvriendelijker is de LED High Bay verlichting. De pluspunten? Stevige armaturen die grote ruimtes verlichten, betere lichtkwaliteit, energiezuinig en lage onderhoudskosten. Gun je medewerkers een veilige werkomgeving, gun jezelf een duurzame efficiƫnte High Bay verlichting.

Is High Bay iets voor u?
Vertel ons welke wensen en eisen je stelt aan een goede verlichting, waar je het voor wilt gebruiken en in welke ruimte. Dan vertellen wij je of High Bay de perfecte oplossing is. Wij denken graag met je mee.

Van 27 december t/m 2 januari zijn wij gesloten. Vanaf 3 januari staan wij weer voor u klaar. Wij wensen u Fijne Feestdagen

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten