Floodlight

Een zee van licht nodig? En dan het liefst een beetje zuinig in het gebruik? Dan is een floodlight of floodlamp een uitkomst. Anders dan een spotlight die heel gericht licht geeft, zorgt de floodlight voor een gespreide verlichting. Heel geschikt voor verlichting van je tuin, pand of grote ruimtes. De lamp kan heel makkelijk in een andere hoek gericht worden in stapjes van 15 en 30 graden. Dat is nog eens flexibel. De juiste verlichting waar je dat wilt.

Zee van licht

De aluminium en roestvrijstalen behuizing van deze lampen zijn bestand tegen zeewater. Een groot voordeel en daardoor zeer geschikt voor buitenverlichting maar zeker ook voor olieboorplatforms en in havens. Een floodlight is te gebruiken in combinatie met de gasgroepen IIC en IIB+H2. Deze lamp staat zijn mannetje en kan tegen extreme temperaturen van – 20ºC tot maar liefst + 60ºC.

Is een flood light LED lamp iets voor u?

Vertel ons welke wensen en eisen je stelt aan een goede verlichting, waar je het voor wilt gebruiken en in welke ruimte. Dan vertellen wij je of de Floodverlichting de perfecte oplossing is. Wij denken graag met je mee.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten