Downlighters

Downlight, het woord zegt het al, zijn lampen die naar beneden schijnen. De armaturen worden in of op het plafond geplaatst. Door hun standaardmaten is installatie heel eenvoudig. Is inbouwen niet mogelijk bij jouw plafond? Geen nood, IVA Duurzaam heeft hier slimme oplossingen voor. Deze downlight verlichting kan bijna overal gebruikt worden en heeft veel mogelijkheden.

Duurzaam licht

Ben je toe aan vervanging van uw PL/Dulux lampen of andere huidige verlichting? Denk dan eens aan LED-downlights. Dankzij de nieuwste LED-technologie├źn bespaar je met deze verlichting aanzienlijk op uw energiekosten. De LED-downlights gaan lang mee en wij garanderen u een jarenlange, goed werkende verlichting. Het regelmatig vervangen van de lampen van je inbouwarmaturen is verleden tijd. Winst voor jou en winst voor de aarde.

Is een Downlight iets voor jouw?
Vertel ons welke wensen en eisen je stelt aan een goede verlichting, waar je het voor wilt gebruiken en in welke ruimte. Dan vertellen wij je of een Downlight de perfecte oplossing is. Wij denken graag met je mee.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten