Displayverlichting

Een lichtgewicht beurswand of roll up banner met verichting zorgt dat je boodschap opvalt. Het clip GO frame is een pop up frame met LED-verlichting. Eenvoudig in een paar minuten in elkaar te zetten, zonder gereedschap. De verlichting aan beide zijden maakt deze clip GO frame een onmisbaar attribuut voor elke stand, winkel, showroom of evenement.

Opvallend
De gewone roll up banner of beurswand kun je goed vervangen door de Clip GO. Zet je boodschap letterlijk in ‘the spotlight’ met de displayverlichting. De frames kunnen gecombineerd worden en zijn in verschillende maten te verkrijgen. Zorg dat je opvalt.

Is displayverlichting iets voor u?
Vertel ons welke wensen en eisen je stelt aan een goede verlichting, waar je het voor wilt gebruiken en in welke ruimte. Dan vertellen wij je of displayverlichting de perfecte oplossing is. Wij denken graag met je mee.

Van 27 december t/m 2 januari zijn wij gesloten. Vanaf 3 januari staan wij weer voor u klaar. Wij wensen u Fijne Feestdagen

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten